Sant Chavara National Academy, Chandametta

## School Timing for the Academic Year 2025-26 <u>Classes I to XII</u>

Start Time	Schedule
08:10 am	Bell, Teachers' Reporting / Teachers' Prayer
08:20 am	Bell, Students Enter Class Rooms (Main Gate will be Closed)
08:30 am	Bell, Morning Assembly
08:40 am	Bell, I Period (40 Mins)
09:20 am	Bell, II Period (40 Mins)
10:00 am	Bell, III Period (40 Mins)
10:40 am	Bell, Lunch Break (20 Mins)
11:00 am	Bell, I <b>V Period</b> (40 Mins)
11:40 am	Bell, V Period (40 Mins)
12:20 pm	Bell, <b>VI Period</b> (40 Mins)
01:00 pm	Bell, Short Recess (10 Mins)
01:10 pm	Bell, <b>VII Period</b> (35 Mins)
01:50 pm	Bell, VIII Period (35 Mins)
02:20 pm	Bell, School Anthem, Students of Classes 1-5 Leave
02:25 pm	Bell, Students of Classes VI-XII Leave
03:00 pm	Teaching Staff Leave
04:00 pm	Office staff Leave
04:15 pm	Supporting and Maintenance Staff Leave





Sant Chavara National Academy, Chandametta

## School Timing for the Academic Year 2025-26

## Nursery & K.G

Start Time	Schedule
09:15 am	Morning Assembly
09:20 am	Bell, I Period (40 Mins)
10:00 am	Bell, First Short Recess (05 Mins)
10:05 am	Bell, <b>II Period</b> (40 Mins)
10:45 am	Bell, III Period (40 Mins)
11:25 am	Bell, Lunch Break (20 Mins)
11:45 am	Ready for Classes
11:50 am	Bell, I <b>V Period</b> (40 Mins)
12:30 pm	Bell, <b>V Period</b> (40 Mins)
01:15 pm	Departure for Students of Nursery and K.G
<u>r</u>	St. Mar and St.



Principal