## Sant Chavara National Academy, Chandametta School Timings for the Academic Year 2022-23 <u>Classes I to XII</u>

Time	Schedule
08:10 am	Bell, Teachers' Reporting / Teachers' Prayer
08:20 am	Bell, Students Enter Class Rooms (Main Gate Closed)
08:30 am	Bell, Morning Assembly
08:40 am	Bell, I Period (40 Mins)
09:20 am	Bell, II Period (40 Mins)
10:00 am	Bell, First Short Recess (05 Mins)
10:05 am	Bell, III Period (40 Mins)
10:45 am	Bell, I <b>V Period</b> (40 Mins)
11:25 am	Bell, Lunch Break (20 Mins)
11:45 am	Bell, Lunch Over, Ready for Classes
11:50 am	Bell, V Period (40 Mins)
12:30 pm	Bell, VI Period (40 Mins)
01:10 pm	Bell, Second Short Recess (05 Mins)
01:15 pm	Bell, VII Period (40 Mins)
01:50 pm	Bell, VIII Period (40 Mins)
02:25 pm	Bell, School Anthem, Students of Classes 1-5 Leave
02:30 pm	Bell, Students of Classes VI-XII Leave
03:00 pm	Teaching Staff Leave
04:00 pm	Office staff Leave
04:15 pm	Supporting and Maintenance Staff Leave

Reporting time of Supporting Staff at 7:30 and Office Staff and Library Staff at 7:45 am.

## Sant Chavara National Academy, Chandametta School Timings for the Academic Year 2022-23 Classes Nursery & K.G

Time	Schedule
09:15 am	Morning Assembly
09:20 am	Bell, I Period (40 Mins)
10:00 am	Bell, First Short Recess (05 Mins)
10:05 am	Bell, <b>II Period</b> (40 Mins)
10:45 am	Bell, III Period (40 Mins)
11:25 am	Bell, Lunch Break (20 Mins)
11:45 am	Bell, Lunch Over, Ready for Classes
11:50 am	Bell, I <b>V Period</b> (40 Mins)
12:30 pm	Bell, V Period (40 Mins)
01:15 pm	Departure for Students of Nursery and K.G

**Principal**